Project Nieuwbouw – DONEER NÚ

Beste gemeenschap,

Het bouwproject symboliseert niet alleen een nieuwe fase voor onze geliefde Moeder Gods Mariakerk, maar ook een gezamenlijke inspanning om een duurzame, inclusieve en gastvrije omgeving te creëren voor al onze leden en gelovigen.

We hebben alle vertrouwen in de steun van jullie om de financiering van deze historische kans succesvol af te ronden. Deze aankoop en het daaropvolgende project vertegenwoordigen niet alleen een financiële investering, maar ook een investering in de toekomst van onze gemeenschap. Door samen te werken, kunnen we een omgeving creëren die de geestelijke, culturele en educatieve groei van onze gemeenschap en daarmee ook van onze jongeren bevordert.

GHERMETER – De stand t/m 20-07-2024

1000000
172075.5

DONEER NÚ EN BOUW MEE AAN EEN STABIELE TOEKOMST!

Elke donatie, groot of klein, brengt ons een stap dichter bij ons doel. Doneer vandaag nog en maak deel uit van deze bijzondere reis naar een stralende toekomst.

Uw kunt op verschillende manieren doneren

 • Online via de website
  Maak gebruik van de online donatieformulier onderaan deze pagina
  Scan de QR-code om eenvoudig via onze website te doneren
 • Bankoverschrijving
  Maak uw donatie over naar:
  Gemeenschap van de Syrisch Orthodoxe Heilige Mariakerk in Hengelo en Omstreken
  NL03 ABNA 0892 4203 91 *let op: andere bankrekeningnummer dan normaal
  Onder vermelding van: Donatie Nieuwbouw
 • Contante donatie *Fiscaal niet aftrekbaar
  Uw kunt uw donatie persoonlijk overhandigen aan een van de volgende contactpersonen:
  – Sander Gauro – Penningmeester
  – Musa Elyo – 2e Penningmeester
  – Sabo Acar – Ondersteunend

Alle donaties (m.u.v. contante donaties) aan ons project zijn aftrekbaar van de belasting, wat betekent dat uw gift u financiële voordelen kan opleveren. Bij een gewone gift geldt er echter een drempelbedrag. Hier is geen overeenkomst met de kerk voor nodig.

Wilt u een periodieke gift doen dan kunt u gebruik maken van het belastingformulier ‘Overeenkomst periodieke gift in geld’. Hiermee kunt u uw gehele donatie aftrekken zonder drempel. Voor een proefberekening van het belastingvoordeel bij periodieke giften, klik hier. Download het belastingformulier eenvoudig hier:

Elke zondag na de kerkdienst zijn commissieleden aanwezig bij de informatietafel om informatie en ondersteuning te bieden. Samen zorgen we voor een succesvolle realisatie van onze doelen. Uw bijdrage maakt een groot verschil!

Donatieformulier