Church Media Group (CMG)

Onze kerk heeft een actieve CMG (Church Media Group) die zich bezighoudt met het beheren van de social media kanalen en het organiseren van live streams van diensten en andere evenementen. Het team van CMG bestaat uit vrijwilligers met interesse in media en technologie, en ze werken hard om ervoor te zorgen dat de boodschap van onze kerk bereikt wordt via social media en andere online platforms.

Bij het organiseren van live streams van diensten en andere evenementen, is de CMG verantwoordelijk voor het opzetten van de technische apparatuur, zoals camera’s en microfoons, en het streamen van de video naar onze kerkwebsite of sociale mediaplatforms.

De CMG is een belangrijk onderdeel van onze kerk en helpt om de boodschap van onze kerk te verspreiden aan een groter publiek via online platforms. Ze spelen ook een belangrijke rol bij het verbinden van mensen die niet in staat zijn om fysiek aanwezig te zijn bij diensten, zoals ouderen of mensen die ziek zijn.

We zijn dankbaar voor het harde werk en de inzet van de CMG en de manier waarop ze onze kerk helpen om te groeien en te verbinden met mensen overal.