Donatie

Beste leden van onze kerk,

Om het u gemakkelijker te maken om donaties te doen, hebben we een samenwerking aangegaan met Club-Collect. Dit is een betaalservice die u toelaat om snel en gemakkelijk geld te doneren aan onze kerk. Om gebruik te maken van deze service, kunt u op de QR-code hieronder klikken of deze scannen met uw smartphone. Dit zal u rechtstreeks naar de betaalmodule brengen.

Om gebruik te maken van deze service, kunt u op de QR-code hiernaast klikken of deze scannen met uw smartphone. Dit zal u rechtstreeks naar de betaalmodule brengen.

We verzoeken u vriendelijk om deze service ook te gebruiken tijdens de zondagse dienst, of om de link op te slaan in uw eigen browser voor toekomstig gebruik.

We zijn ons ervan bewust dat het gebruik van Club-Collect relatief hoge kosten met zich mee brengt. Daarom hebben we een minimumbedrag van 6 euro ingesteld voor donaties via deze service. Dit betekent niet dat we verwachten dat u minstens 6 euro doneert. Als u liever met lagere bedragen doneert, kunt u overwegen om minder vaak te doneren, maar met hogere bedragen, zodat de kosten voor onze kerk wat lager uitvallen.

Als u liever zelf geld overmaakt via de bank, kan dat naar ons IBAN-nummer NL39 ABNA 0464620449.

Bedankt voor uw steun en begrip.

Met vriendelijke groet,

Het kerkbestuur Moeder Gods Mariakerk