Zondagsschool Moeder Gods Mariakerk

Onze Zondagsschool is een levendige en educatieve plek waar kinderen van 4 tot 11 jaar op een speelse manier kennismaken met de rijke verhalen en waarden van de Bijbel en ons geloof. We zijn er trots op dat we al een tijdje actief zijn en we delen graag wat algemene informatie over wat we te bieden hebben.

Missie en Doel
Onze missie is om kinderen te inspireren en te onderwijzen in het christelijk geloof, hen te helpen groeien in hun spirituele reis, en een liefdevolle gemeenschap te creëren waarin ze zich geborgen voelen. We willen een basis leggen voor een sterk en blijvend geloof, terwijl we een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van elk kind.

Tijden en Locatie
Onze Zondagsschool vindt plaats tijdens de zondagochtenddienst, vanaf 09:30 (Inloop van 9:15 tot 9:30) tot het einde van de dienst. De kinderen worden ontvangen in het madrashto-gebouw en worden begeleid door toegewijde vrijwilligers, onder leiding van Cecilia Oran-Acar. De kinderen kunnen direct na de kerkdienst worden opgehaald bij de shameshyothe bank.

Aanmelding en Contact
Om deel te nemen aan onze Zondagsschool, vragen we ouders om de aanwezigheid van hun kinderen minimaal 2 dagen van tevoren door te geven via WhatsApp op het nummer: +31 6 87794472. Hierdoor kunnen we de juiste voorbereidingen treffen en ervoor zorgen dat uw kind een geweldige ervaring heeft.

Hoe Aan te Melden:

  1. Stuur een WhatsApp-bericht naar +31 6 87794472.
  2. Vermeld de volgende informatie in uw bericht:
    • De naam van uw kind(eren).
    • De leeftijd van uw kind(eren).
    • De datum waarop uw kind(eren) zal/zullen deelnemen aan de Zondagsschool.

Aandachtspunten
– Aanmeldingen worden alleen via WhatsApp geaccepteerd.
– Tijdens de zomervakantie zal er geen Zondagsschool zijn.