Project Nieuwbouw – DONEER NÚ

DONEER NÚ EN BOUW MEE AAN EEN STABIELE TOEKOMST!

Beste gemeenschap,

Het bouwproject symboliseert niet alleen een nieuwe fase voor onze geliefde Moeder Gods Mariakerk, maar ook een gezamenlijke inspanning om een duurzame, inclusieve en gastvrije omgeving te creëren voor al onze leden en gelovigen.

We hebben alle vertrouwen in de steun van jullie om de financiering van deze historische kans succesvol af te ronden. Deze aankoop en het daaropvolgende project vertegenwoordigen niet alleen een financiële investering, maar ook een investering in de toekomst van onze gemeenschap. Door samen te werken, kunnen we een omgeving creëren die de geestelijke, culturele en educatieve groei van onze gemeenschap en daarmee ook van onze jongeren bevordert.

Elke donatie, groot of klein, brengt ons een stap dichter bij ons doel. Doneer vandaag nog en maak deel uit van deze bijzondere reis naar een stralende toekomst.

Doe mee, draag bij, en bouw mee aan onze toekomst!

U kunt op verschillende manieren doneren:

• Online via de website
    • Maak gebruik van de online donatieformulier onderaan deze pagina
    • Scan de QR-code om eenvoudig via onze website te doneren
  • Bankoverschrijving
    • Maak uw donatie over naar:
      Gemeenschap van de Syrisch Orthodoxe Heilige Mariakerk in Hengelo en Omstreken
      NL03 ABNA 0892 4203 91 *let op: andere bankrekeningnummer dan normaal
    • Onder vermelding van: Donatie Nieuwbouw
  • Contante donatie *Fiscaal niet aftrekbaar
    • Uw kunt uw contante donatie persoonlijk overhandigen aan een van de volgende contactpersonen:
      • Sander Gauro – Penningmeester
      • Musa Elyo – 2e Penningmeester
      • Sabo Acar – Ondersteunend aan Penningmeester

Maak uw donatie nog effectiever door gebruik te maken van het belastingformulier “Overeenkomst periodieke gift in geld”. Hiermee kunt u uw gift aftrekken van de belasting, wat financiële voordelen voor u oplevert. Hiervoor is een overeenkomst met de kerk nodig. Deze is in de maak en zal binnenkort beschikbaar zijn om te downloaden. Download het belastingformulier eenvoudig hier:

Door deze regeling te gebruiken, maximaliseert u uw steun voor ons project. Samen zorgen we voor een succesvolle realisatie van onze doelen. Uw bijdrage maakt een groot verschil!

DONATIEFORMULIER