Yaumo dMadrashto Suryoyto 2024

UPDATE: De aanmeldingstermijn voor Yaumo dMadrashto Suryoyto is voorbij en het is niet meer mogelijk om je kinderen aan te melden.

Shlomo abohe, beste ouders,

In navolging van onze laatste nieuwsbrief, willen wij graag bevestigen dat de Yaumo dMadrashto Suryoyto dit jaar plaatsvindt op zondag 16 juni in Dayro dMor Ephrem. Ook deze keer belooft het een prachtige dag te worden, gevuld met leerzame en plezierige momenten. Om alles grondig voor te kunnen bereiden, verzoeken wij jullie vriendelijk om via onderstaand formulier jullie kinderen aan te melden die lessen volgen aan de Madrashto van de Moeder Gods Mariakerk.

De aanmeldingstermijn loopt tot en met zondag 19 mei en bedraagt €2,- per leerling (met een administratiekost van €0,50 per transactie). Leerlingen die niet tijdig worden aangemeld, dienen op de dag zelf €5,- te betalen (gelieve gepast).

Let op: bij onaangemelde leerlingen bestaat het risico dat er onvoldoende begeleiders aanwezig zijn om hen te begeleiden. Tevens willen wij benadrukken dat ouders niet kunnen blijven, wij hanteren het principe van ‘Kiss and Ride’. Deze dag is specifiek bedoeld voor de leerlingen van de Madrashto.

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor jullie medewerking en enthousiasme. Samen maken we er een onvergetelijke dag van voor onze leerlingen!