Aardbeving Turkije en Syrie

Update 13 feb:
Wegens het grote succes en het gulle geven van iedereen is de eerste container al gevuld. Ook is er op dit moment voorraad genoeg voor een tweede en derde container.

Bij deze willen wij jullie mededelen dat we stoppen met het inzamelen bij de kerken tot de containers verwerkt en verzonden zijn. Hierna zullen we kijken wat er verder nodig is.

Voor nu willen wij iedereen bedanken voor alle steun op welke manier dan ook.

Zonder jullie allemaal was dit niet mogelijk.

————————

Het bestuur en de leden van de Moeder Gods Mariakerk zijn zeer geraakt door de aardbeving in Turkije en Syrie. Ons medeleven gaat uit naar alle getroffenen, de gewonden en nabestaanden van deze vreselijke ramp.

Binnen onze gemeenschap willen vele leden iets doen om de getroffenen te helpen. Omdat de instanties zeggen dat er geen behoefte meer is aan kleren en dekens, gaan wij als Moeder Gods Mariakerk in ieder geval deze donatiepagina lanceren.

Al uw donaties worden gestuurd naar lokale kerken die van daaruit, zo goed als het kan worden verdeeld onder de getroffenen die het het hardst nodig hebben.

Onze jongeren zijn bezig om de inzamelingsactie van het WCA te ondersteunen met een extra brengpunt bij onze kerk. U kunt op onderstaande tijden eten (geconserveerd) en toiletartikelen brengen naar onze kerk aan de Sportlaan Driene:

  • Vrijdag van 13:00 – 23:00
  • Zaterdag van 14:00 – 19:00
  • Zondag van 11:00 – 17:00