Hervatting kerkdienst

Vanaf zondag 5 juli kan de kerk weer leden ontvangen voor de kerkdienst. We zijn dan gebonden aan maximaal 100 personen in de kerk, en 100 personen in de zaal naast de kerk. In de zaal naast de kerk zal beeld en geluid van de kerk te zien zijn. Leden van de kerkraad zullen u ter plekke begeleiden of instrueren.

Zodra de plekken vol zijn, wordt niemand meer toegelaten.

Belangrijk zijn volgende punten:

  • Heeft u corona, voelt u zich ziek of zwak, blijf dan aub thuis
  • We raden u sterk aan een mondkapje te dragen
  • Op de kerkbanken wordt de 1,5 meter regel toegepast
  • De Shlomo wordt gegeven zonder handen-schudden
  • Tijdens de dienst wordt er niet gecollecteerd, u kunt uw donatie achter in de kerk of in de zaal in de mand doen
  • Na de kerkdienst is er geen koffie of thee

Luistert u aub naar de instructies van de bestuursleden/handhavers.

Lahmo

Tot nader order, en in ieder geval tot 1 september, is er geen mogelijkheid voor het geven van Lahmo. De naamgedachtenis (9 of 40 dagen of jaar) kunt u aan iemand van de kerkraad of aan de Ghuri mededelen, zodat de Ghuri deze kan gedenken in zijn gebeden. In plaats van het delen van brood, vragen wij u een donatie over te maken.

Huwelijken en doopsels

Huwelijksinzegeningen, kunnen net als doopsels gewoon plaatsvinden, mits maximaal 25 personen en de 1,5 meter regel wordt nageleefd. Vanaf 1 juli kunnen 90 gasten aanwezig zijn bij uw doopsel of huwelijksinzegening.

Donaties

Sinds enige tijd is de kerk gesloten geweest, en hoewel enkele kosten zijn vergoed door de overheid, ontbreekt het de kerk aan inkomsten. Ook wordt niet gecollecteerd, in plaats daarvan bestaat de mogelijkheid uw donatie over te maken op het bekende bankrekeningnummer.